Gay BDSM verhaal – Zo heb ik van mijn slaaf een hoer gemaakt

Slaaf hoer verhaalIn dit gay BDSM verhaal lees je hoe ik van mijn slaaf een hoer heb gemaakt en nu veel geld aan hem verdien terwijl hij me ook nog moet bevredigen. Ik had een advertentie van hem zien staan op een website waarin hij vertelde dat zijn naam Hans was en hij onderdanige gevoelens had. Hans wilde graag beginnen met het dienen van een Meester. Ik stuurde hem een bericht en we spraken dezelfde avond nog af bij mij thuis. Als Meester zijnde heb ik namelijk een volledig ingerichte BDSM kamer die ik af en toe ook aan anderen verhuur. Klokslag 19:00 stond Hans aan de deur en ik zei hem dat hij de trap op moest lopen. Ik kon merken dat slaaf Hans zenuwachtig was voor zijn eerste gay BDSM ervaring, maar ik ging hem niet op zijn gemak stellen. Hij moet mij dienen en niet andersom. Eenmaal boven aangekomen stapten we de BDSM kamer in en zei ik tegen Hans dat hij zich moest uitkleden. Braaf deed de slaaf wat ik van hem vroeg en enkele ogenblikken later stond hans naakt in het midden van de kamer. Zijn slappe pik en ballen bungelden in alle vrijheid en Hans keek zenuwachtig naar de grond in afwachting van wat er ging komen.

spuitkut

Ik pakte een blinddoek, ging achter mijn nieuwe slaaf staan en deed hem voor zijn ogen. Daarna liet ik mijn handen over zijn billen glijden en nam hem mee naar een bondagemeubel. Terwijl Hans voorover leunde maakte ik hem aan het meubel vast. Hij kon geen kant meer op. “Wat gaan we doen?”, vroeg hij en gelijk had hij een ferme tik op zijn billen te pakken. “WIE HEEFT JOU TOESTEMMING GEGEVEN OM TE PRATEN”, schreeuwde ik tegen hem en daarna viel er een doodse stilte. Het was Hans gelijk duidelijk wie er de baas was. Ik ging naast Hans staan en liet mijn vingers over zijn rug glijden in de richting van zijn billen. Daar aangekomen stopte ik even, pakte beide billen vast en begon ze te spreiden. Zachtjes liet ik een vinger over zijn kontgaatje glijden en toen in de richting van zijn balzak en penis. Er ging een rilling door slaaf Hans heen en ik pakte mijn SM paddle om Hans een lichte spanking te geven. Al snel werden zijn billen rood en terwijl Hans even dacht te kunnen bijkomen, maakt ik de riemen los en zei dat hij op zijn knieën op de grond moest gaan zitten.

neukslet

Hans zat nu geblinddoekt voor me en ik haalde mijn lul tevoorschijn. Ik drukt mijn eikel tegen zijn lippen en zei tegen hem dat hij me zachtjes moest pijpen. Voorzichtig gleden zijn lippen over mijn pik. Blijkbaar was Hans bang om het fout te doen en dat was precies waar ik hem hebben wilde. Mijn pik ging tot ongeveer halverwege in zijn mond en dan gleden zijn lippen weer terug naar mijn eikel die hij rustig met zijn tong begon te likken. Ja, met deze slaaf kon ik wel wat. Toch was ik van plan om deze sessie te kijken tot hoever ik met hem kon gaan. Ik ging op de bank in de BDSM kamer zitten en liet Hans op de grond tussen mijn benen plaatsnemen. “Ik wil dat je me pijpt, mijn ballen likt en mijn kontgaatje rimt”, zei ik tegen slaaf Hans. Ik zei hem ook dat het niet uitmaakte hoe hij het deed, maar ik wilde zijn onderdanige en perverse kan naar buiten zien komen. Ik ging op mijn rug liggen en trok mijn benen een beetje omhoog zodat Hans overal goed bij kon. Hij begon gelijk mijn eikel te kussen, daalde af naar de schacht en nam daarna één van mijn ballen in zijn mond. “Zeg me dat je alles voor me doet”, droeg ik hem op en Hans wist niet hoe snel hij moest zeggen dat hij alles voor zijn Meester zou doen. Direct daarna voelde ik zijn tong in mijn bilnaad en hij begon me te rimmen. Af en toe ging hetp untje van zijn tong een klein stukje mijn aars in en om eerlijk te zijn genoot ik daar intens van. Af en toe stopte Hans en begon me dan te pijpen. Dan ramde ik mijn pik steeds een stukje dieper in zijn mond en keel en na een tijdje droop het kwijl uit zijn mond, maar hij klaagde niet. Toen zei ik hem dat hij moest stoppen.

Gay BDSM verhaal
Klik op de foto als je een gay seksdate zoekt!

Het was inmiddels 19:45 en wat Hans niet wist is dat ik had afgesproken met een andere onderdanige slaaf omdat ik wilde dat Hans zijn eerste keer nooit meer zou vergeten. De slaaf die elk moment kon aanbellen was Erik en die huurde regelmatig mijn BDSM kamer om zich als slaaf te laten uitwonen door meerdere mannen. Erik was dus al ervaren, maar genoot er van om nieuwe slaven mee te nemen in zijn perverse wereld. De deurbel ging en tegelijk ging er een schok door Hans heen. “Blijf zitten!”, zei ik tegen hem en ik liep naar beneden om de deur open te doen. Ik begroette Erik en we liepen naar boven. Daar aangekomen zat Hans nog steeds naakt op zijn knieën in de kamer terwijl hij geblinddoekt was. Hans kon niks anders doen dan wachten op wat er ging komen. Ik zei hem dat er nog een slaaf in de kamer was en dat ik die zou laten helpen om Hans zijn eerste keer onvergetelijk te maken. “Kleed je uit”, zei ik tegen Erik. Zodra die ook naakt in de kamer stond droeg ik hem op om zijn slappe pik in de mond van Hans te hangen. Hans nam de penis gelijk in zijn mond en begon Erik langzaam te pijpen. Het duurde niet lang voor de penis van Erik stijf begon te worden. Toen er een ferme paal stond en Hans iets te enthousiast begon te pijpen, liet ik hem stoppen. Hans en Erik waren hier tenslotte voor mijn genot en mochten zelf pas genieten als ik dat zou toestaan.

Ik liet slaaf Hans staan en zei hem dat hij Erik moest tongzoenen. Beide mannen begonnen elkaar te tongzoenen en ik begon met de tepels van Hans te spelen. “Ben je geil?”, vroeg ik hem en hij kreunde bevestigend van wel. Ik nam hem mee naar het speciale seksmeubel en zie hem dat hij op zijn knieën moest gaan zitten. Toen zei ik tegen Erik dat hij de billen van Hans moest spreiden en pakte ik een fles glijmiddel van een plankje aan de muur. Ik bracht wat glijmiddel aan op het kontgaatje van slaaf Hans en liet langzaam mijn vinger in kont glijden. “Erik, ga voor hem staan en laat je pijpen”, zei ik en gelijk voelde Hans de pik van Erik tegen zijn gehemelte stoten. Ondertussen begon ik zijn kont steeds dieper en harder te vingeren. Hans begon er nu van te genieten en kronkelde een beetje heen en weer. Ik liep naar de planken aan de muur en pakte er een anaaldildo van af. Die smeerde ik ook een beetje in met glijmiddel en ik bracht hem anaal in bij Hans. Terwijl ik Hans liet wennen aan de anale stimulatie zag ik hoe zijn lippen op en neer bewogen over de stijve pik van Erik. Als Meester zijnde werd ik geil van het uitzicht en ik zei tegen Erik dat hij achter Hans moest gaan staan. Zelf ging ik nu voor hem staan en liet me ook pijpen. Ik ramde mijn stijve pik gelijk diep in zijn mond en keel. Hij moest er van kokhalzen, maar dat maakte mij niks uit.

Het was tijd om Hans anaal te laten neuken en ik zei tegen Erik dat hij zijn pik diep in die bolle kont moest rammen. “Ik wil dat je hem hard neukt en zijn kont volspuit met je zaad”, zei ik tegen slaaf Erik en die deed gelijk wat er van hem gevraagd werd. Hans kreunde luid met een mix van pijn en genot bij elke stoot, maar het werd stil toen ik mijn pik weer in zijn bek duwde. Het mocht dan wel de eerste keer zijn voor deze slaaf, maar ik bepaalde nog steeds wat er zou gebeuren. Ik wilde het zaad uit zijn kont en mond zien druipen voor ik zou beslissen of er een tweede keer zou komen. Erik begon nu luider te kreunen en ik kon aan hem zien dat hij elk moment klaar zou komen. De aanblik van de hulpeloze Hans die bruut anaal geneukt werd en het gevoel van zijn lippen die over mijn eikel schoven zorgden er voor dat ik ook mijn hoogtepunt bereikte. Ik schoof mijn pik diep naar binnen, pakte het hoofd van Hans vast en voelde hoe mijn warme sperma zijn mond en keer in schoot. “Slikken, slaaf”, zei ik en hij deed wat ik hem vroeg. Op dat moment slaakte Erik nog een kreun, ramde zijn pik diep in de kont van de slaaf en kwam schokkend klaar. Erik haalde zijn pik langzaam uit de kont van Hans en niet lang daarna druppelde zijn zaad uit het kontgaatje, langs zijn benen en op de grond. Hans hing uitgeteld over het seksmeubel.

“Ga staan”, zei ik tegen Hans en daar stond hij dan. De gebruikte slaaf die dacht dat hij klaar was. Ik wees naar een deur en zei hem dat daar een douche was. “Fris je op en kom dan hier terug”, droeg ik hem op. Terwijl Hans stond te douchen liet ik mijn pik schoonlikken door Erik die me ondertussen ook nog even mocht rimmen. Opeens ging de deur naar de doucheruimte open en kwam Hans weer binnen. Slaaf Hans ging op zijn knieën voor me zitten en vroeg me nu officieel of hij mijn slaaf mocht zijn. Ik liet hem staan en zei hem dat ik akkoord ging. “Vannacht blijf je hier slapen, want ik heb nog iets geils in petto”, zei ik tegen hem. Erik ging weg en ik liep met Hans naar mijn computer. Ik liet hem een advertentie zien waarin ik hem aanbood samen met de BDSM kamer. Voor 75 Euro mochten mannen Hans komen gebruiken en alles met hem doen wat ze wilden. Ik had inmiddels al 5 mannen die wilden langskomen en ik zorgde dat ze elk een half uur zouden hebben met deze slaaf die net zijn eerste BDSM sessie achter de rug had.

Die avond kwamen 4 van de 5 mannen echt opdagen en één voor één gingen ze de BDSM kamer in en deden met Hans wat ze wilden. Ik hoorde hem kreunen van pijn en genot en toen alle 4 de mannen weg waren liep ik de kamer in waar de geur van seks boven alles uit steeg. Hans zag er uit als een misbruikslachtoffer die met een groepsverkrachting te maken had gehad. Ik zette hem onder de douche en bracht hem naar mijn bed. Daar ging ik naast hem liggen en even later viel hij in een diepe slaap. “Wij gaan nog heel veel geile dingen beleven”, zei ik tegen mezelf…

Sindsdien is er elke week een dag waarop ik mannen laat langskomen die tegen betaling mijn slaaf Hans mogen gebruiken voor al hun perverse wensen. Soms doe ik mee. Als jij Hans wil gebruiken, dan moet je me even een mail sturen: [email protected]

Dit was mijn gay BDSM verhaal en ik hoop dat je er van hebt genoten. Misschien stuur ik binnenkort nog wel een gay BDSM verhaal op naar Markt69.nl.

Slaaf Erik
Slaaf Erik! Klik op de foto als je hem wil gebruiken voor seks!

Lees dit verhaal ook: Eerste keer slaaf bij een Meesteres – Dit is mijn sexverhaal

Author: Erotwitties
Seks is gewoon lekker! Daarom bieden wij je graag de beste erotiek die er in Nederland te vinden is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *