Homo sexverhaal – De buurman dwong me om hem te pijpen

Ik las hier een homo sexverhaal en besloot om mijn eerste gay ervaring hier ook te delen. Dit is het verhaal over mijn buurman die me dwong om hem te pijpen. Ik ben 19-jaar oud en mijn buurman is veel ouder. Terwijl ik bij mijn ouders woon, zit hij in het huis naast ons bij zijn vrouw en kinderen. Toch gebruikt de buurman mij voor zijn seksuele lusten en alleen maar omdat hij dingen van mij weet die niet naar buiten mogen komen. Je zou het afpersing kunnen noemen, maar om eerlijk te zijn geniet ik ook wel van onze seksuele avonturen. Dit homo sexverhaal gaat over de eerste keer dat de buurman me dwong om hem te pijpen.

spuitkut

Afgelopen mei zat ik in de achtertuin van mijn ouders toen de buurman opeens in de tuin stond. Hij ging op een stoel tegenover me zitten en kwam nogal zenuwachtig over. Hij begon te praten en al snel werd me duidelijk dat de buurman iets over mij wist waarvan ik absoluut niet wilde dat mijn ouders er achter zouden komen. “Wat heb jij er voor over om dit geheim te houden”, vroeg de buurman. Ik wist zo snel niks te bedenken, want ik was geschokt van het feit dat de buurman mijn grootste geheim wist. “Ik kijk graag naar homoporno met jonge jongens”, zei de buurman en hij vertelde dat hij al tijden fantaseerde over een jongeman van mijn leeftijd die hem lekker zou pijpen. “Zou jij dat willen doen?”, vroeg hij.

neukslet
homo sexverhaal
Klik op de foto als je op zoek bent naar een homo seksdate!

Ik heb geen keus dat ik en beaamde dat ik het wel wilde proberen. De buurman stelde voor om ons huis in te gaan en terwijl hij het voorstelde, liep hij al richting de achterdeur. Blijkbaar wist hij dat mijn ouders niet thuis waren. Toen ik door de achterdeur binnenkwam was de buurman al bezig om zijn broek los te maken. Opeens kreeg ik het idee dat ik dit niet wilde doen, dus ik smeekte bijna of we het ook anders konden oplossen. “Je hebt gezegd dat je me zou pijpen en dat ga je nu ook doen”, zei de buurman en hij haalde zijn half stijve penis tevoorschijn. Hij zei dat ik op mijn knieën moest gaan zitten voor de bank. Hij ging op de bank zitten en terwijl ik tussen zijn benen zat, drukte hij mijn hoofd in zijn kruis. “Pijp me”, zei hij op dwingende toon. Ik kon zijn penis ruiken en terwijl mijn lippen en tong zijn eikel raakten, proefde ik zijn zoute voorvocht. Veel tijd om er over na te denken had ik niet, want de buurman ramde zijn stijve pik gelijk diep in mijn mond en keel. Ik moest er van kokhalzen, maar daar had de buurman blijkbaar geen boodschap aan. “Pijp me en zorg dat ik klaarkom”, zei hij.

Opeens merkte ik dat mijn angst plaats had gemaakt voor een ander gevoel. Ik begon geil te worden. Ja, ik had er weleens aan gedacht om een andere jongen of man te pijpen en ik had niet verwacht dat het op deze manier zou gebeuren. Nu dat wel het geval is, besloot ik er maar het beste van te maken. Mijn lippen gleden over zijn stijve paal en mijn tong begon zijn eikel te likken. De buurman kreunde en ik voelde zijn kloppende lul keer op keer tegen mijn huig stoten. Ik stopte met pijpen en pakte zijn pik vast met mijn hand. Met mijn mond begon ik onder zijn ballen te likken en af en toe nam ik een bal in mijn mond. De buurman begon nu steeds luider te kreunen en zei op een gegeven moment; “ik ben zoooo geil nu”.

Regel hier je homo seksdate!

Ik nam zijn stijve pik weer in mijn mond en begon nu harder te pijpen. Ik trok tegelijk aan zijn pik terwijl mijn lippen zijn eikel verwenden. Hij kreunde luider en luider en het duurde niet lang of hij kwam schokkend klaar in mijn mond. Ik liet het zaad uit mijn mond glijden en keek hem aan. Hij lag hijgend bij te komen en toen realiseerde ik me dat ik ook een stijve lul had gekregen. Ik wist zeker dat ik geen homo was en het verbaasde me. Ik maakte mijn broek los, ging naast de buurman zitten en begon mezelf af te trekken. Terwijl ik dat deed, voelde ik opeens de hand van mijn buurman die mijn tepels begon te strelen. Toen ging zijn hand steeds lager en hij pakte mijn pik vast. Hij begon me te trekken en het duurde niet lang of mijn zaad spoot tegen mijn buik aan. De buurman liet zijn vinger er doorheen glijden, likte zijn vinger af en zei; “Tot morgen, knul”.

De volgende dag zag ik hem inderdaad weer. Als je wil dat ik daar ook een homo sexverhaal over schrijf, dan moet je dat maar even in de reacties hieronder vermelden. Dit was de eerste keer dat ik een homo sexverhaal heb geschreven en ik ben erg benieuwd wat jullie er van vonden! Laat het me weten!

Als jij een homo sexverhaal of ander verhaal wil schrijven voor deze website, stuur die dan naar [email protected]!

Author: Erotwitties
Seks is gewoon lekker! Daarom bieden wij je graag de beste erotiek die er in Nederland te vinden is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *