Seksverhaal – Ik denk aan Jaimie Vaes tijdens de seks

Jaimie Vaes is de vriendin van ‘Lil KLeine. Ja, ik denk aan de vriendin van die irritante rapper tijdens de seks met mijn vriendin. Dit is mijn seksverhaal. Ik wil trouwens even benadrukken dat ik het ook echt meen als ik ‘Lil Kleine een “irritante rapper” noem, want terwijl ik dit schrijf komt het nieuws naar buiten dat Jaimie Vaes op Ibiza is mishandeld door de narcistische rapper.

spuitkut

Jaimie Vaes

neukslet

Ik heb een bloedmooie vrouw die zo de showbizz in zou kunnen. Dat gaat niet gebeuren, want ze heeft een goede baan in de verzekeringswereld. Toch heb ik altijd iets gehad met bekende mensen wat me aantrok. Dat had ik bijvoorbeeld bij Katja Schuurman toen ik op de middelbare school zat en momenteel heb ik dat met Jaimie Vaes. Als ik haar zie praten is mijn eerste wens om haar lippen over mijn eikel te voelen glijden. Misschien is die kans er nu wel echt, want zojuist komt het nieuws naar buiten dat ‘Lil Kleine alle foto’s met haar van zijn Instagram heeft gehaald.

Ik dwaal af.. Ik denk namelijk al tijden aan Jaimie Vaes tijdens de seks met mijn vrouw. Als mijn vrouw haar lippen over mijn pik laat glijden, dan zie ik voor me hoe Jamie Vaes dat zou doen. Terwijl de natte lippen over mijn pik glijden en de tong van mijn vrouw rondjes draait om mijn eikel, lig ik aan een andere vrouw te denken. Ik kan er niks aan doen. Bekende Nederlanders zijn nou eenmaal mijn fetisj.

Zo graag zou ik mijn pik tegen de kut van een bekende Nederlandse vrouw duwen om haar te domineren en hard te neuken. Daarna zou ze me moeten pijpen en haar eigen kutvocht van mijn pik moeten likken. Mijn vrouw was me nog steeds aan het pijpen en ondertussen begon ze mijn kont een beetje te vingeren. Normaal gezien was dit iets waar ik ontzettend geil van kon worden, maar nu deed het me weinig. Het enige waar ik geil van werd was de gedachte aan mijn harde pik die in en uit de kut van de vriendin van ‘Lil kleine kwam geschoven.

Ik bleef over de seks met de vriendin van ‘Lil Kleine fantaseren en kwam schokkend klaar in de mond van mijn vrouw. Gelukkig wist zij niks over de geile fantasieën die ik had over bekende Nederlanders tijdens de seks.

Author: Erotwitties
Seks is gewoon lekker! Daarom bieden wij je graag de beste erotiek die er in Nederland te vinden is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *