Sexverhaal – Ik had seks met de buurvrouw toen ik 18 was

Sexverhaal – Twee jaar geleden had ik seks met de buurvrouw die toen 55 jaar oud was. Ik was 18 en dit is het sexverhaal over die geile avond. Het was een mooie zomeravond in augustus en mijn moeder had de vorigge dag de keukenweegschaal van de buurvrouw geleend. Nu vroeg ze aan mij of ik die even wilde terugbrengen. Ik liep achterom bij de buurvrouw en toen ik de woonkamer in liep schrok ik me een hoedje. Daar stond de buurvrouw helemaal naakt. Zij schrok even erg als ik en deed gelijk een handdoek voor haar lichaam. We wisten beide een moment niet wat we moesten zeggen. Ik had zelf nog nooit een vrouw helemaal naakt gezien en toen de schrik weg was, voelde ik de hormonen door mijn lichaam gieren. Al herkende ik dat gevoel eerst niet eens. De buurvrouw stapte op me af en zei; “het is maar een naakt lichaam hoor”.

spuitkut

De buurvrouw keek me diep in mijn ogen en vroeg toen of ik nog eens wilde kijken. Het was alsof ze precies wist wat ik dacht, want ik vond het inderdaad erg jammer dat ik haar maar zo kort naakt had gezien. Voorzichtig knikte ik bevestigend met mijn hoofd en de buurvrouw liet de handdoek zakken. Voor haar leeftijd zag ze er nog erg goed uit en ik kon mijn ogen niet van haar sappige tieten af houden. “Je mag er wel even aanzitten hoor”, zei ze en zodra ze was uitgesproken had ik al een borst in mijn hand. Ik voelde mijn lul in mijn broek groeien en een sterk gevoel van geilheid maakte zich van me meester. Volgens mij had de buurvrouw dat door en begon ze zelf ook vochtig tussen haar benen te worden. Haar man was al een aantal jaar dood en volgens mij had ze sindsdien geen andere man meer tussen haar benen gehad.

neukslet
Sexverhaal buurvrouw
Klik op de foto als je ook graag seks met oudere vrouwen wil ervaren!

“Nu jij”, zei ze tegen mij en ik vroeg wat ze bedoelde. De buurvrouw zei dat ze mij nu naakt wilde zien, want dat was wel zo eerlijk. Terwijl ik mijn shirt uit trok voelde ik dat haar handen de knoop van mijn broek losmaakte. Ze trok mijn broek uit en ik stond nu in mijn boxershort in de woonkamer van de buurvrouw. De stof van mijn boxershort zat erg strak dankzij mijn stijve pik en toen voelde ik haar hand over mijn penis glijden. Ik was zo geil inmiddels. De buurvrouw trok mijn boxershort een stukje naar beneden en daar kwam mijn stijve pik tevoorschijn. Ze keek me even in mijn ogen en ging toen op haar knieën voor me zitten. Ze liet haar lippen over mijn eikel glijden en pakte met een hand mijn balzak vast. Langzaam begon ze me te pijpen en dit was de eerste blowjob die ik in mijn leven kreeg. Het gevoel was onbeschrijfelijk en nog nooit had ik me zo geil gevoeld. Het maakte me niet eens meer uit dat ik seks had met de 55-jarige buurvrouw.

Haar lippen gleden over mijn eikel en schacht. Af en toe stopte ze even en begon dan mijn ballen en pik te kussen. Toen keek ze me aan en vroeg of ik mee ging naar de slaapkamer. Gewillig liep ik achter haar aan. Ze ging op bed liggen en zei dat het nu mijn beurt was. Ze spreidde haar benen en het was overduidelijk de bedoeling dat ik haar zou beffen. Ik had nog nooit een kutje gelikt en het was alsof de buurvrouw dat aanvoelde, want ze zei geruststellend dat ze me wel zou vertellen wat ik moest doen. Met haar aanwijzingen had ik haar klit zo gevonden en begon die teder te likken. Na een tijdje zei de buurvrouw; “sneller, sneller”. Mijn tong gleed langs haar schaamlippen en over haar klit. De buurvrouw kreunde van genot en begon een beetje te kronkelen. Dankzij de porno die ik altijd stiekem keek wist ik dat dit een goed moment was om mijn vinger in haar kutje te stoppen. Nu was ik haar aan het beffen en aan het vingeren. Het gekreun van de buurvrouw werd steeds intenser en even later kwam ze klaar. Dat weet ik omdat ze uitschreeuwde dat ze aan het klaarkomen was. Wat was ik trots.

Buurvrouw neuken
Klik op de foto en laat je pijpen door een geile milf!

De buurvrouw zei nu dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Ze pakt mijn stijve pik vast en begon me weer te pijpen. Ze likte het voorvocht van mijn eikel en kroop toen over me heen. Ze ging op mijn lul zitten die gelijk diep in haar kut schoof. Ritmisch bewoog ze op en neer. De buurvrouw was me nu aan het neuken en ik genoot er met volle teugen van. Ik pakte haar borsten vast en na een tijdje zei ik dat ik klaar ging komen. Wat de buurvrouw toen deed verwachte ik niet, maar ze liet mijn lul uit haar kut glijden en begon me weer te pijpen. Mijn stijve pik verdween diep in haar mond en ik voelde dat ik ging klaarkomen. Schokkend en stotend kwam ik klaar in haar mond en terwijl ze me geil aan bleef kijken slikte ze elke druppel sperma door. Toen kwam ze naast me liggen en fluisterde in mijn oor dat ik altijd terug mocht komen als ik zin in seks had.

OM eerlijk te zijn heb ik nog steeds regelmatig seks en heb ik op seksgebied heel veel geleerd van mijn buurvrouw. Ik heb dit sexverhaal geschreven omdat ik mijn geile ervaring graag met jullie wilde delen. Laat je me in de reacties weten wat je van mijn sexverhaal vond?

Author: Erotwitties
Seks is gewoon lekker! Daarom bieden wij je graag de beste erotiek die er in Nederland te vinden is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *